Säljare/mötesbokare på heltid eller deltid

Vill du jobba i ett ungt team på en arbetsplats där det faktiskt är roligt att gå till jobbet? Vi söker en innesäljare/mötesbokare till vårt huvudkontor i centrala Göteborg.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att per telefon boka möten åt våra utesäljare. Du får jobba med en produkt som är överlägset bäst på marknaden, din utmaning blir att se till att företagen förstår det. Tjänsten inkluderar även arbetsuppgifter som kundtjänsthantering och support av dina säljkollegor med material och information.

Hos oss får du en bra fast lön och möjlighet till bonus. I tjänsten ingår andra fördelar som gymkort och fri biltvätt. Vi är ett generöst och snabbt växande bolag och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter, det har vi många goda exempel på! Det går lika bra om du söker heltid som deltid, om du har en annan sysselsättning vid sidan om kan vi anpassa ditt schema. Många av våra säljare började som mötesbokare och har växt i sin roll inom bolaget till att ansvara för sin egen kundbas.  

Erfarenhet av mötesbokning eller telefonförsäljning är meriterande men inget krav. Gemensamt för oss som jobbar på Mjuk Biltvätt är att vi sätter kunden i främsta rummet, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att du är social, glad och gillar en utmaning är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Tjänstgöringsort: Centrala Göteborg

Antal tjänster: 1

Omfattning: Heltid eller deltid, vardagar dagtid. Vi letar framförallt efter rätt person, omfattning och arbetstider kan anpassas. Tillsvidare med sex månaders provanställning. 

Lön: Fast lön+möjlighet till bonus

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Frågor: För mer information om tjänsten kontakta Försäljningschef Daniel Holmes, via e-post: daniel.holmes@mjuk.se eller på telefon: 031-10 78 60.

Ansökan: Ansökan görs här. Urval och intervjuer sker löpande. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.