Vår affärsidé

En biltvätt som 
tvättar rent

Vi öppnade vår första biltvätt 1997, i Partille utanför Göteborg. Idag är vi 80 anställda och driver totalt tio bemannade biltvättanläggningar. Vi finns från Täby i norr till Malmö i söder och vi planerar att öppna tre till fyra nya Mjuk Biltvätt-anläggningar per år i Sveriges större städer.

Vår tvättprocess är en kombination av handtvätt och modern maskintvätt, utformad för att ge ett strålande tvättresultat utan att skada bilens lack. Genom noggrann manuell avspolning säkerställer vi att alla hårda partiklar avlägsnas. Vi tvättar för hand där maskinerna inte kommer åt och låter de automatiska mjuka borstarna och tygremsorna göra resten.

Vi är Sveriges modernaste biltvätt. Utöver vår högteknologiska tvättutrustning har vi moderna betallösningar och smidiga abonnemangslösningar för företag och privatpersoner, allt digitalt och utan krånglig administration.

Hos oss är det smidigt att tvätta bilen. Du behöver aldrig boka tid, vi har hög kapacitet och kan tvätta upp till 45 bilar per timme. Vår personal möter upp dig och guidar dig genom tvättprocessen och du sitter hela tiden bekvämt kvar i bilen.