Vår affärsidé

En mjukare biltvätt

Vi öppnade vår första biltvätt 1997, i Partille utanför Göteborg. Idag är vi nästan 100 anställda och driver totalt tolv bemannade biltvättanläggningar. Vi finns från Täby i norr till Malmö i söder och vi planerar att öppna tre till fyra nya Mjuk Biltvätt-anläggningar per år i Sveriges större städer.

Vår tvättprocess är en kombination av handtvätt och modern maskintvätt, utformad för att ge ett strålande tvättresultat utan att skada bilens lack. Genom noggrann manuell avspolning säkerställer vi att alla hårda partiklar avlägsnas. Vi tvättar för hand där maskinerna inte kommer åt och låter de automatiska mjuka borstarna och tygremsorna göra resten.

Hos oss är det smidigt att tvätta bilen. Du behöver aldrig boka tid, vi har hög kapacitet och kan tvätta upp till 45 bilar per timme. Vår personal möter upp dig och guidar dig genom tvättprocessen och du sitter hela tiden bekvämt kvar i bilen.

Tvätta med rent samvete

Vi tar ansvar för hur vår verksamhet påverkar omgivningen. För oss innebär ansvarsfullt företagande framförallt att värna om våra anställda, våra kunder och vår miljö.

Kollektivavtal och schyssta villkor

Vår personal har schyssta villkor. Samtliga anställda omfattas av kollektivavtal och vi är måna om vår personal och att de trivs. Många av våra anställda är nya i Sverige och vi satsar på och utbildar alla som får anställning hos oss. Det har gett oss många engagerade och duktiga medarbetare som stannar hos oss länge. Samtliga våra platsansvariga har börjat hos oss som bilvårdare för att sedan utvecklas vidare.

I tvätthallen har all personal arbetsuniform och skyddsutrustning i form av handskar, skyddsglasögon, hörselskydd och skor med stålhätta och halkskydd.

Miljö

Hos oss kan du vara säker på att din biltvätt ger minsta möjliga miljöpåverkan. Vi har effektiva reningsverk och vi använder oss uteslutande av miljömärkta kemikalier. Miljöfrågan är central i vår verksamhet, läs gärna mer om vårt miljöarbete.