Mjuk Biltvätt öppnar första anläggningen i Malmö

Mjuk Biltvätt har funnits i Göteborg sedan 1997. Nu etablerar sig företaget i Malmö.

Fredag 13 april öppnar Mjuk Biltvätt i Fosie industriområde. Anläggningen blir företagets sjunde och den första utanför Göteborg.

”Vi är väldigt glada över att expandera till Malmö” säger Andreas Thomé, VD för Mjuk Biltvätt. ”Fosie som område är optimalt för vår verksamhet med hög tillgänglighet och gott om företag i närområdet. Dessutom saknas en riktigt bra biltvätt”.

”Det är en rolig utmaning att öppna på en ort där vi i princip är helt okända. I Göteborg har vi tvättat över 2 miljoner bilar under 20 år så nu gäller det att visa även Malmöborna att vi är bra på det vi gör”.

Under invigningshelgen 13-15 april räknar Andreas Thomé och hans kollegor medatt tvätta väldigt många bilar. ”Vi har laddat upp med över 1 000 goodiebags och hoppas få anledning att dela ut alla. Anläggningen har kapacitet att tvätta en bil i minuten och det vore kul att få visa vad vi går för direkt”.

Samtidigt som förberedelserna inför invigningen är i full gång blickar företaget framåt. I höst öppnas första anläggningen i Stockholm och målsättningen är att driva 25 biltvättar runt om i landet år 2025. ”Vi letar ständigt efter nya lägen och i Malmö siktar vi på att öppna ytterligare två eller tre anläggningar de närmsta åren” säger VD Andreas Thomé.

BILDER:
3D-montage Mjuk Biltvätt Fosie
Verksamhetsbild tvätt
Verksamhetsbild betalning
Invigningsbild från Mjuk Biltvätt Sisjön

FAKTA:
Adress: Bronsyxegatan 2B
Öppettider: Vardagar 7-19, helger 10-18.

KONTAKTPERSON:
Emma Winton
Marknadskoordinator
Mjuk Biltvätt Sverige AB
[email protected]
073-708 50 21