Mjuk Biltvätt öppnar ytterligare en anläggning i Malmö

Mjuk Biltvätt är marknadsledande med biltvättanläggningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nu står det klart att Malmö får ytterligare en Mjuk Biltvätt-anläggning.

Fastighetsägare är Castellum som nu startar nybyggnation av den 1 400 kvadratmeter stora anläggningen, utformad enligt Mjuk Biltvätts koncept.

”Vi är väldigt glada över att expandera med ytterligare en biltvätt i Malmöregionen, säger Andreas Thomé, VD för Mjuk Biltvätt. Flera av våra kunder vid tvättanläggningen i Fosie har hört av sig med önskemål om en anläggning i just hamnområdet. Det känns väldigt kul att nu få sätta ner foten där tillsammans med Castellum.”

Mjuk Biltvätt har varit verksamma i Göteborg sedan 1997 och under 2018 öppnade de första Mjuk Biltvätt-anläggningarna i Stockholms- och Malmöområdet. Andreas Thomé hoppas att samarbetet med Castellum ska leda till fler potentiella etableringar:

”Vi expanderar kraftigt och planerar att fortsättningsvis bygga 3–4 anläggningar per år. Fokus ligger framförallt på Sveriges största städer. Mottagandet i både Malmö- och Stockholmsområdet har varit fantastiskt och vi ser att det finns ett stort behov av våra tjänster ute i landet”.

Biltvättanläggningen, som beräknas tas i drift under hösten 2019, kommer att ligga på Borrgatan 1 i anslutning till Västkustvägen i Malmö.

För mer information kontakta Emma Winton, Mjuk Biltvätt: 
 031-10 78 60, [email protected]