Serneke Group

Serneke tvättar sedan flera år tillbaka sina företagsbilar hos oss på Mjuk Biltvätt. Vi ställde ett par frågor till Tassos Linderå som är vagnparksansvarig hos Serneke Group.

Berätta lite kort om Serneke
Serneke är en nytänkande byggkoncern med en stark strävan att tillhöra och tillföra något nytt. För kunderna, samhället och nästa generation. Serneke levererar heltäckande tjänster inom entreprenad och fastighetsutveckling med målet att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen. Fokus ligger på större och mer utmanande projekt där Sernekes konkurrensfördelar gör störst skillnad.

"Vi har samarbetat med Mjuk Biltvätt i flera år och det har alltid fungerat mycket bra"

Av vilka anledningar är det viktigt för er att era företagsbilar är rena?
Det finns flera aspekter till varför bilarna bör vara rena. Ekonomiska skäl, i form av att bilen behåller sitt värde bättre om den är välskött. Slask och salt sliter bilen fortare. Även arbetsmiljömässig är en ren bil trevligare att köra och spendera sin tid i. Trafiksäkerhetsmässigt syns smutsiga bilar allmänt sämre i mörkret eller under molniga förhållande. Sist och inte minst en ren bil ger en högre marknadsanseende, våra företagsbilar är vårt ansikte utåt mot allmänheten.

Serneke

Vad var viktigt för er vid valet av leverantör och varför valde ni Mjuk Biltvätt?
Tillgänglighet, hög servicenivå samt hållbarhet.

En av de viktigaste delarna i vårt arbete är miljöfrågor. Hur viktig är miljöaspekten för er när det kommer till biltvätt?
Hållbarhet är inget begrepp vi förhåller oss till, det är ett sätt att vara som genomsyrar allt vi gör. För oss är hållbarhet att ta ansvar, att driva våra byggprojekt utan att belasta vår miljö mer än nödvändigt. Även att välja samarbetspartners med likasinnade tankar ligger i vår grundfilosofi.

På vilket sätt tycker ni att Mjuk Biltvätt utmärker sig gentemot andra biltvättar?
Personligen tycker jag att tvättprocessen med handtvättmoment, fälgrengöring och sedan traditionell tvätt med mjuka borstar ger en bättre effekt. Lösning med frottéhanddukar för att torka av bilen är också unik.

Skulle du rekommendera Mjuk Biltvätt till andra företag?
Ja definitivt! Vi har samarbetat med Mjuk Biltvätt i flera år och det har alltid fungerat mycket bra.