Innesäljare/mötesbokare på heltid och deltid sökes

Vi har nu två lediga tjänster på vårt huvudkontor i centrala Göteborg. Som innesäljare/mötesbokare är din huvudsakliga arbetsuppgift att per telefon boka möten åt våra utesäljare. Du får jobba med en produkt som är överlägset bäst på marknaden, din utmaning blir att se till att företagen förstår det. Tjänsten inkluderar även arbetsuppgifter som kundtjänsthantering och support av dina säljkollegor med material och information.

Hos oss får du en bra fast lön och möjlighet till bonus. I tjänsten ingår andra fördelar som gymkort och fri biltvätt. Vi är ett generöst och snabbt växande bolag och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter, det har vi många goda exempel på!

Utbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är inget krav. Gemensamt för oss som jobbar på Mjuk Biltvätt är att vi sätter kunden i främsta rummet, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att du är social, glad och gillar en utmaning är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Tjänstgöringsort: Centrala Göteborg
Antal tjänster: 2
Omfattning: 1 heltid och 1 deltid ca 50%. Omfattning och tider kan diskuteras. Båda tjänsterna är tillsvidare med sex månaders provanställning. Arbetet är förlagt till vardagar och dagtid.
Lön: Fast lön+möjlighet till bonus
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Frågor: För mer information om tjänsten kontakta säljchef Daniel Holmes, helst via e-post: [email protected] eller på telefon: 031-10 78 60.
Ansökan: Urval och intervjuer sker löpande. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.