Vi expanderar

Vi öppnade vår första biltvätt 1997, i Partille utanför Göteborg. Idag är vi över 100 anställda och driver bemannade biltvättanläggningar på flera orter i Sverige.

Etablering

Vi expanderar för fullt och planerar att under de kommande åren öppna tre till fyra nya Mjuk Biltvätt-anläggningar per år i Sveriges större städer. Vårt huvudfokus ligger på Stockholmsområdet där vi söker mark och lokaler för ett flertal nya biltvättar.

  • Vi söker lättillgängliga lägen med mycket trafik i handels- och industriområden.
  • Vi är intresserade av att bli hyresgäster hos extern fastighetsägare alternativt att köpa eller arrendera mark.
  • En tvättanläggning kräver totalt 1 500 kvm mark för byggnad och övriga ytor.

Skonsamt & effektivt

Vi tvättar 400.000 bilar per år. En stor andel av våra kunder är företag. Totalt har vi ca 15.000 företagsbilar i avtal. Hos oss är det bekvämt och går snabbt att få ren bil. Vår tvättprocess är en kombination av handtvätt och skonsam maskintvätt, alltid med personlig service. En genomsnittlig tvätt tar sju minuter och vi har kapacitet att tvätta upp till 45 bilar per timme.

Tvätta rätt

Våra anställda har kollektivavtal och schyssta villkor. Vi är medlemmar i Hållbar Biltvätt och använder uteslutande miljömärkta kemikalier. Det innebär att du kan känna dig säker på att vår reningsanläggning håller en hög reningsgrad och att tvätten ger minsta möjliga miljöpåverkan. Läs gärna mer om vårt miljöarbete här.

Har du tips på ett bra läge? Hör av dig till mig.

Andreas Thomé

VD

"Vi tvättar en halv miljon bilar per år"

Vi är fler än 100 anställda

Våra moderna anläggningar har bara den senaste teknologin.

En Mjuk Biltvätt-anläggning behöver 1 500 kvm mark.