Välj en mjukare biltvätt.

Mjuk mot lacken

En av de viktigaste faktorerna för en skonsam biltvätt är avspolningen. Vi högtrycksspolar noggrant hela bilen för hand med varmt vatten och jämnt tryck. Det säkerställer att inga hårda partiklar hamnar i svamparna eller de automatiska borstarna och repar lacken. I tvättunneln använder vi mycket vatten och schampo som masseras ut av skumremsor och mjuka borstar. En noga utformad process som är mjuk mot lacken samtidigt som bilen blir riktigt ren.

En mjuk upplevelse

Vi vet att det kan vara tidskrävande och tråkigt att tvätta bilen. Därför har vi gjort allt för att skapa en så enkel och smidig upplevelse som möjligt. Vi vågar till och med säga att det är kul att tvätta bilen hos oss. Tvätten tar under tio minuter och vår duktiga personal finns alltid på plats. Du behöver bara köra in och lägga i friläge så ordnar vi resten.

Mjuk mot miljön

Hos oss kan du vara säker på att din biltvätt ger minsta möjliga miljöpåverkan. Vi använder endast miljömärkta kemikalier och våra effektiva reningsverk renar vattnet från tungmetaller och olja. Läs gärna mer om vårt miljöarbete.

Mjuka villkor

Många av våra medarbetare är nya i Sverige och tar sina första steg på den svenska arbetsmarknaden hos oss. Alla anställda omfattas av kollektivavtal och vi utbildar alla som börjar hos oss. Vi har många engagerade medarbetare som stannar länge och utvecklas. I tvätthallen har all personal arbetsuniform och modern skyddsutrustning.

ANLÄGGNINGar

Prova redan idag!

Tvätten tar under 10 minuter och du behöver inte boka tid. Du kan köpa din tvätt i appen i förväg eller betala med kort till vår personal. Välkommen!

 

Anläggningar

Hitta närmaste biltvätt

Vägbeskrivningar och öppettider.

Hitta