Nordic Wellness

Nordic Wellness tvättar sedan 2015 sina bilar hos Mjuk Biltvätt i Göteborg. Vi har intervjuat försäljningschef Magnus Gustavsson.

Berätta om Nordic Wellness.
Nordic Wellness är en av Sveriges största och snabbast växande friskvårdskedjor, med 200 gym i Sverige. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris.

Av vilka anledningar är det viktigt för er att era företagsbilar är rena?
Logotypen är en viktig del av företagets varumärke och kan mycket väl vara första intrycket av oss för potentiella privat- och företagskunder. Bilarna är en dygnet runt-rullande reklampelare för vårt företag. Dessutom är alla våra bilar vita, så en ren bil och logotyp är av många anledningar väldigt viktigt. Löpande biltvätt ligger med som en rutin i våra interna direktiv till de anställda.

"Bilarna är en dygnet runt-rullande reklampelare för vårt företag"

På vilket sätt tycker ni att Mjuk Biltvätt utmärker sig gentemot andra biltvättar?
Genom ett väldigt glatt personligt bemötande och en tjänst som är väldigt skonsam för bilen och miljön. Vi älskar dessutom att få tummen upp av personalen innan vi åker vidare!

Vad var viktigt för er vid valet av leverantör och varför valde ni Mjuk Biltvätt?
Vi tycker att Mjuk Biltvätt har mycket gemensamt med oss. Vi bryr oss mycket om vår personal och gör ingen skillnad på någon oavsett ålder, kön, härkomst och läggning. Det är viktigt att våra leverantörer delar vår värdegrund.

Skulle du rekommendera Mjuk Biltvätt till andra företag?
Utan någon som helst tvekan!

Nordic Wellness