Årets insamlingskampanj är avslutad

Under november månad skänkte vi 25 kr per Guldtvätt som såldes i appen. Vi landade på hela 2 970 tvättar och 74 250 kr till barn med svåra sjukdomar och diagnoser. Tack till alla som bidragit! Tillsammans med er har vi sett till att fler barn får kraft och glädje att fortsätta kämpa i en tuff vardag.

https://www.mjukbiltvatt.se/content/uploads/2022/10/karusell-mindre-beskuren.png

Förvandla din pant till livsviktig glädje

När du tvättar bilen hos oss får du tillgång till våra städplatser där du kan dammsuga och städa bilen invändigt. Då kan du även passa på att tömma bilen på skräp. Intäkterna från den pant som samlas in på våra anläggningar går direkt till Min Stora Dags viktiga arbete för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. 

Min Stora Dag

Varför just Min Stora Dag?

Det finns barn som är på sjukhuset mer än i skolan. Det finns föräldrar som lever med konstant oro. 200 000 barn i Sverige lever med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Min Stora Dag samarbetar därför med Sveriges alla barnsjukhus och kliniker, för att kunna ge dessa barn och familjer Stora Dagar. För ibland behövs mer än mediciner och behandlingar. Glädjen från en Stor Dag lever kvar och ger kraft och ork att fortsätta kämpa. Därför har vi på Mjuk Biltvätt valt att samarbeta med just Min Stora Dag. 

https://www.mjukbiltvatt.se/content/uploads/2022/10/thumbnails/kampanjpartneremblem2022-32382-1000x.png