Tvätta bilen - skänk kraft och glädje

Nu kan du tvätta bilen och samtidigt bidra till att ge kraft och glädje till barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Under hela november månad går 25 kronor per Guldtvätt som säljs i vår app direkt till Min Stora Dag. Vi ser fram emot att tillsammans med er bidra till att fler barn får kraft och glädje att fortsätta kämpa i en tuff vardag!

https://www.mjukbiltvatt.se/content/uploads/2021/10/thumbnails/msdsomkampanjbildutan-skum-27370-1000x.png
Min Stora Dag Ludvig

Vanligtvis hade han suttit bänkad framför tv:n men den här dagen var sjuårige Ludvig långt från tv-soffan. Han var istället mitt bland sina hjältar. Det var dagen då han fick träffa det svenska herrlandslaget i fotboll, göra mål på Robin Olsen och såklart – gå in med självaste matchbollen inför en fullsatt arena. Oförglömliga minnen han fortfarande bär mer sig när vardagen blir tuff och det behövs extra kraft.

Förvandla din pant till glädje

Du kan alltid skänka sin pant hos oss på Mjuk Biltvätt. Pengarna går direkt till Min Stora Dags viktiga arbete för barn och unga. 

Min Stora Dag

Vilka är Min Stora Dag?

Det finns barn som är på sjukhuset mer än i skolan. Det finns föräldrar som lever med konstant oro. 200 000 barn i Sverige lever med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Min Stora Dag samarbetar därför med Sveriges alla barnsjukhus och kliniker, för att kunna ge dessa barn och familjer Stora Dagar. För ibland behövs mer än mediciner och behandlingar. Glädjen från en Stor Dag lever kvar och ger kraft och ork att fortsätta kämpa. Därför har vi på Mjuk Biltvätt valt att samarbeta med just Min Stora Dag.