Tele2 Sverige AB har ca 1.900 anställda och innehar idag en tjänstebilpark på ca 300 bilar. Våra tjänstebilar är sedan tidigare miljöklassade och som stort bolag är det därför extra viktigt att alla delar kring underhåll och service av bilen sker på ett miljövänligt och kostnadseffektivt sätt. Att nyttja Mjuk biltvätt och deras företagsavtal för våra tjänstebilar i Göteborg har varit en viktig del i detta arbete. Inte minst säkerställer vi att våra bilar alltid är rena, och att tvätten sker på ett miljövänligt och ansvarsfullt sätt. Att även kunna dammsuga bilen invändigt i samband med tvätten sparar värdefull tid för vår personal.

Vi ser fram emot att Mjuk biltvätt utökar sitt åtagande även utanför Göteborg i framtiden.

Tele 2

Det var ett naturligt val för Stena Recycling att samarbeta med Mjuk Biltvätt med tanke på deras miljövänliga biltvätt. Vi på Stena Recycling tar dessutom hand om spillvattnet från tvätten som via mekanisk avskiljning och biologisk rening hanteras på ett för miljön hållbart sätt.

Stena Recycling

För oss på Sandå Sverige AB är ytor och glans viktiga.
Genom avtal med Mjuk Biltvätt har även bilen ökat sin vardagliga glans.

Sandå Sverige AB

Vi har valt att samarbeta med Mjuk Biltvätt för våra tjänstebilar då det är en smidig tjänst både i användandet och hanteringen och inte minst för det miljöansvar Mjuk Biltvätt tar. Jag kan varmt rekommendera Mjuk biltvätt!

KVD Bil

Nordic Wellness hjärta finns i Göteborg, där är vi även starkast. Vi är stolta över samarbetet med Mjuk Biltvätt som har en väldigt bra syn på hur man tar hand om sin personal. Då de tränar hos oss känns det bra att våra tjänstebilar hålls fräscha i deras fina anläggningar.

Nordic Wellness

Bestseller arrangerar seminarieserien Hjärntillskott och har sitt huvudkontor i Göteborg och vi kan varmt rekommendera Mjuk Biltvätt. Vi har varit kunder i många år och tycker att samtliga anläggningar håller hög service och noggrannhet. Framförallt så tar dom ett miljöansvar som vi värderar högt!

Bestseller

Nya referensblock

https://www.mjukbiltvatt.se/content/uploads/2019/11/logo0005ladda-ned-3.png
https://www.mjukbiltvatt.se/content/uploads/2019/11/logo0003ladda-ned-8.png
https://www.mjukbiltvatt.se/content/uploads/2019/11/logo0002nojda-kunder-solar.png
https://www.mjukbiltvatt.se/content/uploads/2019/11/logo0005ladda-ned-3.png
https://www.mjukbiltvatt.se/content/uploads/2019/11/logo0000nojda-kunder-erlandsson-bygg.png
https://www.mjukbiltvatt.se/content/uploads/2019/11/logo0001nojda-kunder-3.png
https://www.mjukbiltvatt.se/content/uploads/2019/11/logo0002nojda-kunder-solar.png
https://www.mjukbiltvatt.se/content/uploads/2019/11/logo0004ladda-ned-1.png

Gamla referensblock