Vill du jobba hos oss?

Vi söker två mötesbokare / kundtjänstmedarbetare till vårt huvudkontor mitt i Göteborg, en på heltid och en på deltid. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att hantera kundtjänstärenden och att per telefon boka möten åt våra företagssäljare. Om du vill börja din bana inom försäljning eller kundtjänst är detta en bra möjlighet för dig. Och du, vi förväntar oss inte att du kan något om biltvätt. Vi lär dig gärna!

Hos oss på Södra Hamngatan i Göteborg välkomnas du in i en generös och positiv arbetsmiljö. Tempot är högt och spännande och du får förmåner som gymkort och gemensam fredagsträning. Vi är ett snabbt växande bolag och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.Vi lämnar gärna referenser bland våra medarbetare.

Erfarenhet av telefonförsäljning, kundtjänst eller administration är meriterande men inget krav. Gemensamt för oss som jobbar på Mjuk Biltvätt är att vi sätter kunden i främsta rummet, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att du är social, ambitiös och gillar en utmaning är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

LÄS MER OCH ANSÖK TILL TJÄNSTEN