Miljö

Det finns många bra anledningar att tvätta bilen hos en riktig biltvätt. Den viktigaste är vår miljö. När du tvättar bilen på gatan rinner farliga gifter, kemikalier och tungmetaller rakt ut i naturen och förgiftar våra vattendrag. Miljöfrågan är central i vår verksamhet och vi är medlemmar i Hållbar Biltvätt. Hos oss kan du vara säker på att din biltvätt ger minsta möjliga miljöpåverkan. Vi har effektiva reningsverk och vi använder oss uteslutande av miljömärkta kemikalier.

Vår personal

Vår personal har schyssta villkor. Samtliga anställda omfattas av kollektivavtal och vi är måna om vår personal och att de trivs. Flera av våra anställda är nya i Sverige och vi satsar på och utbildar alla som får anställning hos oss. Det har gett oss många engagerade och duktiga medarbetare som stannar hos oss länge.

I tvätthallen har all personal arbetsuniform och skyddsutrustning i form av handskar, skyddsglasögon, hörselskydd och skor med stålhätta.

personal

Kontantfritt

Vi hanterar inga kontanter, framförallt för att minska rånrisken och för att öka personalens säkerhet, men även för att du som kund ska veta att allt går rätt till. Hos oss sker alla betalningar via kort, app eller faktura.