Insamlat i november: 67 250 kronor

2023 års insamlingskampanj till förmån för Barncancerfonden är avslutad. Under november månad skänkte vi 25 kr för varje Guldtvätt som såldes i appen. Vi landade på hela 2 690 tvättar och 67 250 kr till Barncancerfondens livsviktiga arbete.

Tack till alla som bidragit. Tillsammans hjälper vi till att hålla cancer borta från barn!

https://www.mjukbiltvatt.se/content/uploads/2023/10/thumbnails/web-38621-1000x.png

Töm bilen på pant - var med oss i kampen mot barncancer

När du väljer att tvätta din bil hos oss, får du fri tillgång till våra städplatser där du kan göra rent bilen invändigt. En extra bonus är att du även kan tömma bilen på burkar och PET-flaskor, och alla intäkter går direkt till Barncancerfondens livsviktiga arbete. Varje insamlad krona hjälper till att finansiera forskning, stödja familjer och erbjuda vård och behandling till barn som kämpar mot cancer. Tillsammans hjälper vi till att hålla cancer borta från barn.

Mjuk Biltvätt stöttar Barncancerfonden

Varför Barncancerfonden?

Barn och cancer är två ord som inte hör ihop. Ändå bildar de en av de vanligaste dödsorsakerna för barn i Sverige. Vi vill att alla barn som insjuknar i cancer ska överleva och kunna leva ett gott och långt liv. Därför har vi på Mjuk Biltvätt valt att stödja Barncancerfondens livsviktiga arbete.

Vi stödjer Aldrig Ensam

 Mjuk Biltvätt är stolta sponsorer av Aldrig Ensam, en ideell organisation som främjar öppen dialog och medvetenhet kring psykisk ohälsa. Aldrig Ensam, grundat av Charlie Eriksson, sprider kunskap genom bl.a. utbildningar, föreläsningar och mediainsatser och strävar efter att bryta tystnaden och tabut kring ämnet. Vi är glada över att stödja deras viktiga arbete för att ingen ska behöva bära på sin psykiska ohälsa i hemlighet.

Vi stödjer Svenska Djurambulansen

Mjuk Biltvätt är sedan många år stolta sponsorer av Svenska Djurambulansen, en ideell volontärverksamhet dedikerad att hjälpa djur och djurägare i nödsituationer. Djurambulanserna bemannas av dedikerade volontärer och erbjuder säker och professionell transport till veterinär eller annan lämplig instans. Vi har glädjen att få hjälpa till att hålla ambulanserna rena och fina och känner oss stolta över att vara en del av Svenska Djurambulansens insats för att skapa en bättre tillvaro för våra fyrbenta vänner.

Svenska djurambulansen

Vi stödjer Svenska Livräddningssällskapet

Mjuk Biltvätt stödjer Svenska Livräddningssällskapet i deras viktiga arbete för att förhindra drunkningsolyckor. Som en ideell organisation har de ett tydligt mål: att främja allmän simkunnighet, sprida kunskap om livräddning och verka för säkerhet vid aktiviteter som involverar vatten och is. De har särskilt fokus på barnens säkerhet.Vi på Mjuk Biltvätt delar deras engagemang och genom att stödja Svenska Livräddningssällskapet bidrar vi till deras vision om en tryggare och säkrare miljö vid vattenaktiviteter för alla människor i Sverige.